Love Island-Kelly en Rówena laten andere kant van zichzelf zien op OnlyFans

Samen waren ze misschien wel de liefste deelnemers van hun seizoen in Love Island, maar Kelly van der Minne en Rowéna Verdaasdonk hebben ook een hele andere kant. Die laten de dames sinds kort zien op het veelbesproken medium OnlyFans. LoveReality sprak met de twee over hun pikante carrièremove.

Weg met de kantoorbanen

Na hun doorbraak op de nationale televisie veranderde het leven van Kelly en Rowéna behoorlijk. Kelly werkte als creative producer bij een filmproductiebedrijf, maar diende deze week nog haar ontslag in omdat haar werkzaamheden als influencer er niet meer mee te combineren waren. Rowéna werkt nog wel vier dagen per week op kantoor, maar ook zij gaat meer en meer richting een ‘fulltime influencerschap’.

En daar komt nu dus een zijstapje op het medium OnlyFans bij. Waarom eigenlijk? “We twijfelden er al langer over en hebben er goed over nagedacht. Op Instagram proberen we een goede combinatie van fashion- en lingeriefoto’s te creëren. Er blijven echter ook heel veel lingeriefoto’s ongebruikt in ons archief achter, en zo kwamen we op het idee om een account op OnlyFans te beginnen. De extra inkomsten zijn nooit de belangrijkste drijfveer geweest. Wij zien dit als een extra platform waar wij de content kunnen delen die wij niet op onze andere socials kunnen delen.”

Taboe doorbreken

“Veel mensen in Nederland hebben aannames over het platform, omdat het er vaak heel heftig aan toe gaat. Maar in principe gebeurt er van alles op het platform; van kookworkshops tot sport-work outs. Al moeten we wel toegeven dat dit niet is wat wij er op doen, haha. Het is en blijft ook wel Only Fans. Maar wat je erop doet en hoe ver je gaat ligt volledig in je eigen handen. Zolang je jouw eigen grenzen weet en deze duidelijk aangeeft is er niets aan de hand. Maar eigenlijk hebben wij tot nu toe geen negatieve reacties gekregen. Enkel dat mensen verontwaardigd reageren omdat het niet zo bekend is in Nederland.”

Kelly en Rówena waren van tevoren al niet heel erg bang voor eventuele negatieve reacties. “Door deel te nemen aan een reality-programma hebben we al wel geleerd dat je het toch nooit voor iedereen goed kan doen. Iedereen heeft een andere mening, dus wanneer de één tevreden is, is de ander dat niet. Mensen zullen altijd een mening hebben en dat mag. Maar de kunst is om dat naast je neer te leggen en te doen wat je zelf echt wilt.”

Happy singles

En dat credo geldt ook betreft eventuele mannen in hun leven. Kelly en Rowéna zijn weer vrijgezel na hun breuken met Love Island-liefdes Matthy en Stenn. En dat bevalt ze goed. Héél goed. “Thank god dat we single zijn. We are living our best life! Ik denk niet dat we ooit eerder zo’n geweldig leven hebben gehad. We doen precies wat we willen zonder rekening te houden met wat anderen verwachten.”

Want het kan natuurlijk goed zijn dat een potentiële vriend het niet helemaal ziet zitten dat hun lover met pikante foto’s op OnlyFans strooit. “Maar als een man te onzeker is om deze job te kunnen hendelen, dan hoeft hij bij ons sowieso al niet aan te komen”, benadrukken de dames. “Als je aan relatie begint moet je niet elkaar willen veranderen. Je valt voor iemand hoe diegene is toch? De content die wij plaatsen op OnlyFans is niet ordinair, dus hij kan daar alleen maar trots op zijn en supporten.”

Géén ‘nieuwe Fabiola en Rosanna’

Want daar zit nu net de crux, stellen de dames. Hun beelden hebben een andere insteek in tegenstelling tot bijvoorbeeld die van voormalig Temptation Island-dames Fabiola Volkers en Rosanna Voorwald. “Wellicht moeten wij dan maar laten zien hoe het ook kan. Het hoeft namelijk niet ordinair te zijn. In Los Angeles zitten zo’n beetje alle grote creators en influencers op OnlyFans. Wat je erop doet is aan jou. Wij gaan voor classy en mooie, maar pikante content.”

En dat lijkt behoorlijk goed te werken, want op dag 4 behoorden Kelly én Rowéna al tot de top 0.8% van alle creators op het platform. “Echt zo bizar hoe hard het gaat. Hoeveel euro dat nu al opbrengt? Praten over inkomsten vinden wij niet chique, dus laten we het er op houden dat we niets te klagen hebben”, knipogen ze tot slot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *