Wie ben ik?

Mijn naam is Benjamin Hagen. Ik ben 27 jaar en werk als freelance journalist, redacteur en tekstschrijver.

In januari 2019 heb ik de opleiding Journalistiek op Hogeschool Windesheim in Zwolle met succes afgerond en sindsdien ben ik op de markt als freelancer.

Ik heb voornamelijk ervaring in het schrijven over voetbal. Zo heb ik geschreven voor onder meer ELF Voetbal en schrijf ik inmiddels al jarenlang voor de website van SoccerNews.

Verder heb ik mijn stage doorlopen bij Omroep Gelderland. Hier boog ik mij over de social media-kanalen en zorgde ik voor een soepelere artikelenstroom tussen meer dan tien lokale media (samenwerkingspartners) en Omroep Gelderland.

Ook in de marketingcommunicatie heb ik de nodige ervaring. Zo volgde ik op Windesheim een half jaar lang een minor waarin ik samen met mijn partners een marketingcommunicatiebureau heb opgezet. In die periode hebben wij een marketingstrategie voor IT-Consultancy Selles uit Genemuiden geleverd en een promotiecampagne plus social media strategie voor Rijopleidingen Zwolle.

In 2019 ben ik begonnen met een website over reality-televisieprogramma’s (www.LoveReality.nl), waarmee inmiddels maandelijks miljoenen mensen worden bereikt – met name via de sociale media, maar ook via Google.

Voor vragen ben ik altijd bereikbaar per mail: Benjaminhagen@hetnet.nl.